31 January 2013

Portfolio: Christine Rudolph
-Стилист: Christine Rudolph-

"Not hotel, but home!"

Една изоставена промишлена постройка в Бруклин се е превърнала в чудесно убежище- лофт за двама. Тяхното мото още при реновирането на помещенията е "Not hotel, but home!"
Дом изпълнен със смесица от предмети предимно от Лондон и Стокхолм и някой нови попълнения от Ню Йорк.
Изкуството и дизайна са общ интерес на Sebastian и партньорката му Karis. Те купуват само изкуство, което означава нещо за тях, извиква спомени или предизвиква  емоция.


29 January 2013

Winter soup

Зимна супа

1 средно голяма глава лук
1 голям морков
1 стрък селари
1/3 глава целина
4-5 средно големи картофа
100 г. сух белен грах
250 мл. бульон (пилешки или зеленчуков)
2л. вода
2 с.л чисто масло
сол на вкус, черен пипер
За сервиране:
кротони от бял хляб*
препечена панчета *
заквасена сметана
Photo: 100decors

Нарежете на едри парчета измитите и почистени зеленчуци. Напълнете тенджера с вода и добавете зеленчука и граха, след като заври добавете бульона и солта. Оставете да ври леко до пълното омекване на зеленчуците. Отдръпнете от котлона, отхлупете тенджерата и оставете да поизстине супата.
*Между временно загрейте тиган с не залепващо покритие и препечете панчетата от двете й страни до почти стопяване на мазнината. Извадете парчетата върху кухненска хартия. Избършете тигана от останалата мазнина и го загрейте отново.
*От 4 филийки бял хляб изрежете кората. Нарежете филиите на кубчета и изсипете в загрелият тиган. Рабъркайте кротоните от време на време, за да се изпекат от всички страни.
Пасирайте супата с помощта на пасатор. Добавете чистото масло и разбъркайте докато напълно се разтопи. Ако супата ви се струва гъста, добавете малко топло прясно мляко.

Photo: 100decors

Разсипете в купички, гарнирайте със супена лъжица сметана, 2-3 парчета панчета и кротони, поръсете с черен пипер.

-All Photo: 100 decors-


For English Go To Google Translate...


Kids Fashion-By Lee Clower-

28 January 2013

Dark and moody shoot

Един от най-натоварените стилисти в Мелбърн, Glen Proebstel  заедно с фоторафката Sharyn Cairns създават исключителни стилни проекти, храни, изкуство, интериори. Той признава, че проектите изразяваt до голяма степен, собствения му стил и творчество, но с много силна връзка с природата, светлината, натуралните елементи и текстури.