Interior: Living with IKEA



Ноември настъпи с нови предизвикателства. В платформата at{mine} за която съм споменавала и друг път тук,  този месец споделяме най-доброто от Икеа. Не вярвам да има съвременен дом без поне една вещ закупена от Икеа. Съвсем не искам да кажа, че интериора трябва да е изцяло от Икеа, но винаги може да се намери нещо което да свърши добра работа.

 Харесвам Икеа по няколко причини:
  •  Цветовата гама и изчистения скандинавски стил на мебели и аксесоари, които се предлагат до голяма степен съвпадат със с моите виждания за интериор.
  •  Мога да сглобявам мебелите сама, без почти никакви затруднения, понякога дори в пакета са вкючени инструмети. 
  •  Харесвам лимитираните серии на Икеа, както от към аксесоари, декоративен текстил и възглавници, така и постери, принтове, фотографии и разнообразни декорации за дома и офиса.
  •  Преобладават естествените материи на текстил, спално бельо, мебели и някой аксесоари. 

Преди време попаднах на тези кутии с флорални черно-бели принтове в които съхранявам семейни фотографии; лимитирана серия забавни детски картички с животни; черно-бели постери със стилизирани растение и различни по размер и цвят рамки за фотографии или картички. За съжаление не се предлагат в Икеа в момента, но могат да се намерят подобни акрасиви елементи за декорация на дома.




Още интериорни решения с продукти на Икеа може да разгледате в at{mine}.com

Styling and photos by  ©100 decors

Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like