Inspiration: Christina Greve









Понякога ми се иска да направя дълъг списък с блогове и сайтове, които ме впечатляват и следа с голям интерес и да го споделя с вас. Проблема е, че с всеки изминал ден броя им нараства двойно, даже тройно.

Днес ще ви запозная с талантливата Christina Greve която е стилист, фотограф и чудесен ментор, който върши работата си с толкова любов, удоволствие и винаги с усмивка. Нейните фотографии излъчват едно типично за нея спокойствие, сочна свежест и разказват интересни истории. Както сами може да видите в блога й, радоста от живота, заобикалящата красота и вдъхновението витаят още с прочитането на първата страница. 

С голямо вълнение прочетох първия имейл, в който Christina казваше, че иска да сподели своите умения, знания, начин за мотивация и възгледи отностно фотографията, стайлинга и начина на живот на фрийлансър. Последваха още пет имейла, всеки един с безценен урок от самата нейна практика.

Ценните съвети на Christina Greve споделени с виртуалната аудитория може да намерите тук или в нейния блог. Освен това остават броени минути в които може да се запишете на организирания от нея онлайн уъркшоп  FOOD & LIFESTYLE Photography Workshop.

Огромно удоволствие е да се работи с Christina, уверете се сами!
Регистрация може да направите тук.






All Photo by Christina Greve


Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like