Eco- friendly Christmas tree Ideas

 Тази публикация е провокирана от приятели, които имат дете на възраст, която всичко трябва да бъде разгледано обстойно, ама така обстойно, че "нещото" след това не става за никаква употреба. То бива облизано, сдъвкано, блъскано, възсядано, слагано под-, над-, във-  каде ли не.... и чак когато нищо не се случва с "нещото", то бива оставяно на мира. Но никой не иска това да се случва с Коледното дръвче и посипаните с него играчки, гирлянди и светещи лампички.
Ето няколко предложения за не традиционно Коледно дръвче, което може само временно да замести истинското с характерния аромат на гора и борова смола, греещо с красивата Коледна премяна и да спаси красивите събирани с времето коледни играчки. Така ще можете да се насладите изцяло на престоящите празници, вместо да ставате пазител на домашното имущество от наследниците си.








Освен това защо да не бъдем еко -френдли и да спасим още едно дърво. Аз ще направя точно така, както правя от няколко години насам. За мое нещастие се отказах от приятната емоция да имам всяка година свежо дърво у дома и за щастие ( на спасеното) го замених и не естествено такова. Още идеи и вдъхновения може да намерите тук.

Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like