Urban Jungle Bloggers ~ My Plant Shelfie

Много обичам цветя, след няколко неуспешни опита да отгледам миниатюрни дръвчета бонсай се отказах напълно. Реших, че е по- здравословно, както за растенията, така и за мен да пренасоча усилията си към някой по- издръжливи видове, а именно сукуленти. Надявам се липсата на време и честите пътувания да не се окажат отново пагубни и новите ми зелени попълнения да не страдат от това.


Вече месец следя с интерес чудесната онлайн платформа създадена от Igor от Happy Interior Blog и Judith от Joelix , наречена Urban Jungle Bloggers . Това много красиво онлайн пространство ме вдъхновява всеки ден, както и други блогъри, които споделят любовта си към домашната зеленина и растения във всичките им разновидности и форми.

Идеята "my shelfie plants" се оказа доста забавна и се включвам с голямо удоволствие. За саксии използвах стари консервени кутии боядисани с черна матова боя.

За повече настроение и вдъхновения, надникнете в Urban Jungle Bloggers. И не забравяйте и вие да се вкючите в тази прекрасна инициатива #urbanjunglebloggers





All photos by ©100 decors


Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like