DIY: Modern Minimalist Wreath

  

  Искате да внесете малко шик в дома си, но ако може да не е на висока цена. Днес ще ви покажа, как да си направите венец с клонки от евкалипт и върба. Домът ви ще заприлича на онези от снимките по списанията, които ви вдъхновяват всеки ден.  

  Може да импровизирате с каквото на вас ви харесва. Аз обожавам аромата на евкалипт, а за положителните му свойства съм писала тук. Подбрах евкалипт със сиви листенца и клонки от върба, която за мен символизира идването на пролетта.Вие може да използвате свежи сезонни цветя или да си направите подобен венец за Коледа или Великден с подходящи растения по ваш избор.





Необходими материали:

метални* обръчи с диаметър 30см.,  20см. и 13сm.
тънка тел
ножица
клонки от евкалипт
клонки от върба...или други цветя



Изберете обръчи с различен диаметър и ги увийте стегнато с малко парче тел един за друг, така че да не се разместват. Подберете дълги и къси клонки евкалипт, между тях сложете едно или две клонки върба. Завържете ги здраво с тел, след това ги пристегнете към големия обръч. Направете същото с по- къси клонки и ги добавете към малкия обръч. Третия обръч аранжирайте по същия начин. Може да инпровизирате в големината на обръчите, може да използвате различни видове цветя, колнки или друг вид декорация.  Søstrene Grene предлагат обръчи в сребристи и месингови с различни диаметри.  

Може да закачите венците на стената, на входната врата или да декорирате скрина с тях.

Приятно забавление!

*Месингови металните обръчи от  Søstrene Grene 


Styling & Photos by Tina Marina

Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like