Caféstyle: Coutume Café

 За никого не е тайна, че обичам кафе. Мога да го пия по всяко време, с всякаква компания, под всякаква форма и агрегатно състояние, черно, силно, топло, студено, със сметана, захар и навсякъде по света, но най- обичам да го пия в  приятни, задушевни, обособени за целта места. Това ми пристрастяване доведе до отдавна отлаганата нова рубрика Café style в която ще споделям открития, които са ме впечатлили с интериор, стил,  забавни хрумвания, младежки дух, не традиционни идеи и места за обособяването на най- обикновено кафене, бар или бистро.



Първите с които ще започне Café style и съвсем не случайно са Coutume Café . Днес е първият им рожден ден. В един от централните райони на Париж е позиционирано това приятно кафене с изчистен дизайн, просторно и добре осветено помещение, съчетание на съвременни с винтич находки, акцентиране върху колоните, като архитектурен елемент, важна част от пространството.


 
Освен, че от там може да си купите и да ви смелят кафе, може да хапнете някой малък сладкиш с следобедното кафе или лек снакс придружен с чаша вино за обяд.


Харесва ми идеята да се използват старите мивки като саксии, освежават доста наглед стерилният работен плот.



 

Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like