Travel: Summer Pop-Up Market in The Hague (Swan Market)

 
Популярните напоследък Pop-up пазари на открито, които предлагат разнообразие от ръчно изработени бижута, дрехи и аксесоари, детски дрехи и играчки, предмети за дома и интериора, ретро предмети, пощенски картички, географски карти и разбира се домашно приготвени храни и напитки, все по- често стават реални и за щастие се организират съвсем на близо от мястото където живея.



Атмосферата е невероятно завладяваща. Организаторите са помислили за всичко, музиката е на всякъде, бирата е занаятчийска, такава каквато може да я пиете само на такива базари, като Swan Market. Целта на организаторите е да доближат малкия и среден бизнес, творци и занаятчии към клиенти, които оценяват уникалните, ръчно изработени предмети, такива които създават индивидуализъм и съвпадат с тяхната идентичност.  Уникална платформа за изява на млади дизайнери, илюстратори, творци и ценители.


Най- забавното на тези базари са ретро камиончетата в които някои от участниците предлагат храна и напитки, приготвени на място. Може да опитате прясно кафе с току-що изпечени курабии, да пробвате занаятчиска бира или топли и пикантни ядки, да почакате на дълга опашка, за да си вземете печен на сиралка картоф или типичните за Холандия мини палачинки, наречени poffertjes... 

Така си прекарваме тук уикендите, а вие харесвате ли Pop-up базарите? 






Kisskiss, Lovelove
  -All photos by  ©100 decors-


Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like