WEEKENDS IN THE KITCHEN :: SMOKED SALMON CLUB SANDWICH





  Едно съвсем не присъщо за мен качество е постоянството. Колкото и да се опитвам да бъда постоянна и последователна, все се намира нещо, което ще наруши ритъма, ще промени намерението ми или ще запълни времето отредено за извършване на определена дейност. Да, вярно е, че вече две години поддържам блога, но и това не може да се нарече постоянство. Та ще видим както ще излезе от това.

Така, тази рубрика, наречена "Уикенди в кухнята" започна съвсем на шега. След телефонен разговор с моя приятелка, която най-подробно ми разказа как преминават уикендите й, натоварената й програмата (повече от седмичната!!!), оскъдното време, домашните задължения, ангажименти около децата и евентуална почивка, ми хрумна да предлагам бързи, лесни и вкусни неща събрани под общото название: "Уикенди в кухнята". Не е задължително непременно да прекарвате уикендите само в кухнята, нито пък да приготвяте всичко сами. Отделете си малко време, с любимите хора, пригответе си топла и вкусна храна и после се забавлявайте.
  
Сандвич с пушена сьомга
продуктите варират според броя на сандвичите

филии хляб/ питки
майонеза
пушена сьомга
каперси
авокадо
краставица
маслини



Авокадото се почиства от кората и костилката, нарязва се на ленти. Краставицата се измива, подсушава, обелва и се нарязва на тънки резени. Хляба се препича на тостер. Намазва се с майонеза от едната страна. Върху първата филия се нареждат  парчета авокадо, сьомга, краставица и няколко каперси. Захлупва се с втората филия, като намазаната с майонеза страна е от долу. Сандвича се забучва с коктейлна клечка с набодена на нея маслина.

Да вие сладко!




Kisskiss, Lovelove
  -All photos by  ©100 decors-



Коментари

Търсене в блога

You Might Also Like