Urban Jungle Bloggers: Creative Plant Pots

Страстта ми към винтич предметите датира от десетилетие, след първото ми посещение на един car boot sale или битпазара в Лондон. На такива пазари могат да се намерят както нови неща на приемливи цени, така и редки антики. Тръпката докато се пазариш за добра цена с продавача остава доста приятно чувство и те кара да се върнеш пак. Аз търся определени неща, и едно от тях е японска керамика. Дали ще е ретро или съвременна не е от голямо значение за мен. Доставя ми удоволствие да колекционирам японски предмети от всички епохи. 

Съвсем на скоро се сдобих с тази ръчно рисувана чашка за чай. Цената й беше доста висока, но пък си заслужаваше. Изработена от фин порцелан и изрисувани с двойка японски жерави. 

През ноември в Urban Jungle Bloggers темата е "Creative Plant Pots" и всички споделяме идеи как да разнообразим скучните домашни саксии с по- оригинални. Една от идеите, които исках да споделя може да намерите тук или да си направите оригинални саксии като тези.*Този пост е в отговор на любезната покана на Igor и Judith от Urban Jungle Blogger

 -All photos by  ©100 decors-

Коментари

Публикуване на коментар

Търсене в блога

You Might Also Like